Een stralende glimlach voor iedereen

Een mooie glimlach met rechte tanden en kiezen. Dat wil toch iedereen? Met beugels kunnen we niet alleen een prachtige lach creëren, maar ook een gezondere en beter reinigbare situatie in de mond bereiken. Met andere woorden: uw gebit ziet er niet alleen mooier uit, het is ook gezonder. Tandartsen Frans & Steven zijn beide tandartsen voor orthodontie en hebben allebei ruime ervaring met het plaatsen van doorzichtige beugels en de welbekende slotjesbeugels. Dit doen wij zowel bij jongeren, als bij volwassenen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor u te bespreken.

Beugels voor jongeren

Voor veel jongeren is het dragen van een beugel raadzaam. Door op jonge leeftijd de beugel te dragen, blijven de tanden en kiezen op latere leeftijd langer in de gewenste stand. Dit komt de kwaliteit van het gebit ten goede. Ook is het corrigeren van de stand van het gebit op jongere leeftijd makkelijker (en sneller) dan wanneer de patiënt al wat ouder is. Wij adviseren daarom ook om al op jongere leeftijd met een beugeltraject te starten. 

Ons stappenplan voor een beugeltraject

Elke patiënt bij wie wij een beugel plaatsen kan rekenen op een vaste behandelaar en veel persoonlijke zorg en begeleiding. Hoe beter we u en uw wensen kennen, hoe beter wij u kunnen helpen. De behandeling bestaat uit de volgende stappen:

Meer dan alleen het plaatsen van een beugel

Soms is er voor een goed functionerend gebit met een stralende glimlach meer nodig dan alleen een beugel. Wij bieden onze patiënten verschillende mogelijkheden om de stand van de tanden en kiezen te optimaliseren. Denk hierbij aan reconstructieve tandheelkunde, implantologie, composietrestauraties (facings) of keramische kronen. Soms zorgt een combinatie van verschillende behandelingen voor een beter eindresultaat.

Het meest geavanceerde beugelsysteem beschikbaar voor u

U kunt in onze praktijk kiezen tussen verschillende mogelijkheden voor de beugel. Zo kunt u kiezen voor een individueel gemaakte beugel, met draden of doorzichtige beugelhoesjes (aligners). Tijdens de eerste kennismaking zullen wij samen bepalen wat voor uw gebit de beste keuze is. Ook heeft u in onze praktijk toegang tot het, in onze ogen, allerbeste en meest geavanceerde bracket systeem: het Insignia beugelsysteem. 

 

Het Insignia beugelsysteem wordt volledig voor uw mond op maat gemaakt, met behulp van digitale 3D technieken. Wat dit systeem zo bijzonder maakt, is dat we voorafgaand aan de start van het beugeltraject het mogelijke eindresultaat kunnen laten zien. Hierdoor kunt u de vorderingen en verbeteringen nog beter bijhouden. 

Patiënt worden in de praktijk

Wilt u ook een stralende glimlach met rechte en gezonde tanden? Kom dan onder behandeling bij onze kundige tandartsen en schrijf u vandaag nog in. Inschrijven doet u gemakkelijk, veilig en snel via onze website. Heeft u liever telefonisch contact of vragen? Neem dan contact met ons op. Onze assistenten staan u heel graag te woord. U kunt u ook telefonisch inschrijven.