Iedereen lachend naar de tandarts

Dat iedereen lachend naar de tandarts gaat, dat is waar wij ons 5 dagen per week met veel plezier voor inzetten. Maar helaas, we zijn er nog niet. Wist u dat 800.000 mensen in Nederland bang zijn voor de tandarts en niet lachend, maar als een boer met kiespijn naar de praktijk komen? Dat kan anders!

Ontmoet onze tandartsen

Bij ons in de praktijk bent u aan het juiste adres voor alle reguliere tandartsbehandelingen. Onze tandartsen Frans en Steven doen er alles aan om hun patiënten op hun gemak te stellen tijdens de behandeling. Wat de behandeling dan ook is. Van een reguliere controle, tot het bleken van uw tanden of het plaatsen van een beugel: Frans en Steven draaien de hand er niet voor om. Meer lezen over Frans en Steven? Lees dan hier verder. 

Periodieke controle

De meeste patiënten komen bij ons langs voor de periodieke controle. Wij adviseren om elke 6 maanden een bezoek te brengen aan de praktijk. Tijdens de periodieke controle kijken wij naar de staat van uw gebit, en sturen we bij waar nodig. Eens per 2 á 3 jaar maken we röntgenfoto’s van uw gebit. Zo kunnen we ook de plekjes tussen de tanden en kiezen goed in te gaten houden.

Tandartsbehandelingen

Wij voeren alle reguliere tandartsbehandelingen uit. Daarnaast hebben onze tandartsen ruime ervaring in het bleken van tanden en in het plaatsen van beugels. U kunt bij ons terecht voor:

 

  • Behandeling van gaatjes (cariës);
  • Het trekken van tanden en kiezen;
  • Tanden laten bleken;
  • Tanden of kiezen laten sealen;
  • Wortelkanaalbehandelingen;
  • Kronen en bruggen plaatsen;
  • Orthodontie. 

Patiënt worden in de praktijk

Bent u op zoek naar een nieuwe tandarts en wilt u snel een afspraak? Of heeft u klachten en wilt u deze niet laten verergeren? Schrijf u dan direct in. Nieuwe patiënten komen onder behandeling van tandarts Steven Hannewijk. Inschrijven doet u gemakkelijk, veilig en snel via onze website. Heeft u liever telefonisch contact of vragen? Neem dan contact met ons op. Onze assistenten staan u heel graag te woord. U kunt u zelfs telefonisch inschrijven.