Dé tandartspraktijk voor Rijnsburg, Katwijk en Valkenburg

Ferguson Hannewijk Tandartsen is de tandartspraktijk voor het gehele gezin.  Ons professionele team van ervaren en gediplomeerde tandheelkundige specialisten onder leiding van tandarts Frans Ferguson en tandarts Steven Hannewijk staat vijf dagen per week voor u klaar in onze moderne praktijk. De praktijk is gevestigd aan de Korte Vaart 11 te Rijnsburg.

 

Bij Ferguson Hannewijk Tandartsen staat de patiënt centraal. Wij nemen ruim de tijd om u en uw gezin te helpen bij het behouden van een goede mondgezondheid. Voorkomen is immers beter dan genezen! Volwassenen en kinderen kunnen bij ons terecht voor alle reguliere tandartsbehandelingen, gebitsreiniging en periodieke controles waarbij we voldoen aan alle richtlijnen om de veiligheid en gezondheid van u en uw gezin te waarborgen. De gehele praktijkruimte is voorzien van een zeer modern luchtreiniging- en luchtfiltersysteem.

Gemiddeld 9.5 op Zorgkaart Nederland

Een tevreden en lachende patiënt: daar zetten wij ons 5 dagen per week voor in. Daarom vragen wij onze patiënten om ons te beoordelen op Zorgkaart Nederland. Met hun feedback kunnen wij onze dienstverlening verder verbeteren. Momenteel waarderen onze patiënten ons gemiddeld met een 9.5.

Geschiedenis

Frans Ferguson opende de praktijk in 1992, toen nog onder de naam Ferguson Tandartsen. De afgelopen 30 jaar is de praktijk gegroeid tot een fijne familiepraktijk waar iedereen welkom is voor alle reguliere behandelingen. Frans studeerde aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) en studeerde in 1992 af.

 

Steven Hannewijk sloot in 2021 de handen ineen met Frans, en samen staan zij nu aan het roer van Ferguson Hannewijk Tandartsen. Ook Steven studeerde aan de ACTA en rondde deze in 2016 af. Frans en Steven hebben samen een aanvullende opleiding gedaan voor tandarts voor orthodontie. Frans heeft tevens een basisopleiding reconstructieve tandheelkunde gevolgd. Bij Steven en Frans kunt u naast het plaatsen van beugels ook terecht voor alle reguliere tandheelkundige behandelingen. 

Gediplomeerde behandelaars

Het team van Ferguson Hannewijk Tandartsen bestaat uit 7 medewerkers. Onze tandartsen, mondhygiënist en (preventie/ortho)assistenten zijn op de hoogte van de laatste technieken en behandelmethodes. Om op hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen volgen alle specialisten elk jaar verschillende soorten bijscholing.

Erkenningen en keurmerken

Onze tandartsen en mondhygiënist zijn aangesloten bij onderstaande brancheorganisaties om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkeling op het gebied van tandheelkundige zorg. Tandartsen Steven Hannewijk en Frans Ferguson zijn BIG-geregistreerd, hebben hun opleiding in Nederland gevolgd en zijn beide KRT-geregistreerd (Kwaliteitsregister Tandartsen). Mondhygiënist Mariëlle is KRM-geregistreerd (Kwaliteitsregister mondhygiënisten).

Patiënt worden in de praktijk

Wilt u ook patiënt worden bij tandartsenpraktijk Ferguson Hannewijk. Inschrijven doet u gemakkelijk, veilig en snel via onze website. Heeft u liever telefonisch contact of vragen? Neem dan contact met ons op. Onze assistenten staan u heel graag te woord. U kunt u zelfs telefonisch inschrijven.